Loading…
EVRY IT-Galla 2017 has ended
Velkommen til IT-Galla 14.september 2017 hos EVRY i Stavanger
View analytic

Sign up or log in to bookmark your favorites and sync them to your phone or calendar.

Future Applications [clear filter]
Thursday, September 14
 

11:00

Workplace by Facebook - Hvordan komme i gang og hva er mulighetene?
Workplace by Facebook har alt blitt tatt i bruk av 14000 bedrifter rundt om i verden og Norge er ett av de aller største markedene i hele Europa! Nå vil vi vise deg veien visere, hvor man kan ta i bruke Chatbot'er for å får Workplace til å bli det midtpunktet innen intern kommunikasjon som er tiltenkt. 

Speakers
avatar for John Inge Hansen

John Inge Hansen

Workplace-ansvarlig i EVRY, EVRY AS
Hvis du vil diskutere skyløsniinger som Office365, Enterprise Mobility Suite, Azure, Google, Workplace by Facebook, så skal du ta en prat med meg! :-) | Det må du forøvrig gjerne gjør med alt annet også, jeg skal sende deg i riktig retning, vær sikker... Read More →


Thursday September 14, 2017 11:00 - 11:30
Møllebukta EVRY Stavanger

11:40

Hva har Bot-ene med mennesker å gjøre? Kom og se eksempler i Workplace by Facebook
Workplace åpner opp for å integrere prosesser på tvers av systemer og mennesker i et enklere format. Med enkle grep kan vi automatisere en del av dette. Noen ganger betyr det at vi får gjort ting vi ellers aldri fikk gjort, noen andre ganger får vi gjort tingene skikkeligere og andre ganger scorer vi poeng når brukerne ser at ting blir tatt tak i.
Vi viser deg en del enkle eksempler på Bot-er i Workplace by Facebook.

Speakers
avatar for Aleksander Pettersen

Aleksander Pettersen

Seniorutvikler, EVRY AS


Thursday September 14, 2017 11:40 - 12:10
Møllebukta EVRY Stavanger

13:10

Kom raskt i gang med automatisering av rutineoppgaver og prosesser - bruk robotteknologi1
Kan alle kundehenvendelser og alle typer saksbehandling håndteres med roboter og kunstig intelligens? Svaret er ja. Effektivisering trenger ikke å handle om langvarige prosjekter og komplekse integrasjoner. Med softwareroboter kommer dere raskt i gang med å automatisere prosesser og bli mer effektive internt. Kravene til omstilling, effektiv drift og gevinstrealisering øker stadig. Samtidig innføres reguleringer slik som ny personvernlovgivning (GDPR), som krever strømlinjeformede rutiner og sikker datahåndtering. Med robotteknologi kan dere komme raskt i gang med å effektivisere prosessene i virksomheten og få et konkurransefortrinn uten å måtte outsource til lavkostland. Robotisering er en av de raskeste måtene å effektivisere på.

Speakers
avatar for Vincent Aardalsbakke

Vincent Aardalsbakke

Sjefskonsulent, EVRY AS


Thursday September 14, 2017 13:10 - 13:40
Møllebukta EVRY Stavanger

13:50

Digital Business Performance Management - from looking digital to being digital
Digital transformasjon handler mye om teknologi, men mest av alt om kultur. Det å gå fra «Looking Digital to Being Digital» vil for bedifter og organisasjoner kreve mye oppmerksomhet på kultur og organisasjon, mer enn teknologi.  Du må tørre å utfordre egne verdier og forretningsmodeller, og strategier krever hurtigere endringer/revurderinger.  Husk at de fleste beslutninger fortsatt er analoge, så det er mye opp til deg.

Speakers
avatar for Jan Erling Danielsen

Jan Erling Danielsen

Sales Director Norway & Denmark, Corporater AS


Thursday September 14, 2017 13:50 - 14:20
Møllebukta EVRY Stavanger