Loading…
EVRY IT-Galla 2017 has ended
Velkommen til IT-Galla 14.september 2017 hos EVRY i Stavanger
View analytic

Sign up or log in to bookmark your favorites and sync them to your phone or calendar.

Innovation [clear filter]
Thursday, September 14
 

11:00

PetroPortalen, den raskeste skyen i markedet
I april i år tok Petoro i bruk EVRYs PetroPortal som plattform for sitt petrotekniske-miljø. De har flyttet hele miljøet sitt over på state-of-the-art skyløsning for tunge applikasjoner og er i dag i full produksjon. En overgang som både gikk smertefritt og som gav kunden et løft. Mer regnemaskinkraft, raskere grafikkbehandling og tilgang til applikasjoner og data uansett hvor i verden du er muliggjør helt nye arbeidsmåter og samhandling både internt og eksternt. Kom og se PetroPortalen live - demonstrert av EVRYS fagmiljø innen olje og gass.Speakers
avatar for Tom Erling Henriksen

Tom Erling Henriksen

Head of Oil & Gas, EVRY AS


Thursday September 14, 2017 11:00 - 11:30
Preikestolen EVRY Stavanger

11:40

Framtidens kundeservice – hvordan bruke kognitiv teknologi til å skape den beste kundeopplevelsen
Servicenivå, kundetilfredshet og driftskostnader er velkjente utfordringer for alle virksomheter som driver med kundeservice. Det samme gjelder EVRY. Vårt kundesenter betjener både brukere hos våre kunder og våre egne ansatte – til sammen 50 000 henvendelser hver eneste måned. Som Norges største IT-leverandør tar vi ansvar for å ligge først i utviklingen av neste generasjons kundeservice. Gjennom en kombinasjon av talegjenkjenning, kognitiv teknologi (Watson fra IBM) og robotisering (RPA) har vi startet reisen mot et helautomatisert kundesenter. På veien dit lærer vi mye om hva som kreves, hva som fungerer godt og hva som ikke er så enkelt som vi trodde, selv for et IT-selskap. I dette foredraget deler vi våre erfaringer og tanker om neste steg innen kognitiv kundeservice.

Speakers
avatar for Halvor Vinger

Halvor Vinger

Avd.leder, EVRY AS


Thursday September 14, 2017 11:40 - 12:10
Preikestolen EVRY Stavanger

13:10

Sikkerhet; ende-til-ende
Identitetssikring er en kritisk faktor som inkluderer person, virksomhet, tjenester og servere. Skytjenester, nye krav til personvern, samt sikkerhetstrusler aktualiserer dette på hver sin måte. Buypass forteller om hvordan dette kan løses ved å etablere ende-til-ende sikkerhet hvor hele verdikjeden identifiseres og krypteres.

Speakers
avatar for Trygve Daae

Trygve Daae

Salgsdirektør, Buypass AS


Thursday September 14, 2017 13:10 - 13:40
Preikestolen EVRY Stavanger

13:50

Hvem er din digitale person?
Har din organisasjon kontroll på de digitale identitene som dine ansatte benytter som ansatt hos deg? Hva skjer med slike tilganger når vedkommende slutter? Har du kontroll på å stenge tilganger om kritiske hendelser oppstår? Og: Er dette et prosess, menneske eller teknologi-problem? Og er det virksomheten eller privatpersonene som "eier problemet"? Og blir dette enklere i skyen?

Speakers
avatar for Kjartan Vidvei

Kjartan Vidvei

Sjefskonsulent, EVRY AS


Thursday September 14, 2017 13:50 - 14:20
Preikestolen EVRY Stavanger